Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics novablast billigt online
#1
[Image: bring034.jpg]
Novablast er en ny thesoleist.com udgivelse fra ASICS i 2020, der har en helt ny mellemsål. FLYTEFOAM BlastTM er et let, men alligevel blødt og meget responsivt materiale, der driver dig fremad med mere energiudbytte pr. Skridt end nogen anden ASICS-sko. Den har en blødt konstrueret meshoverdel, der holder foden kølig og tør under hele løbet.

Uanset om du er ude et par miles, logger det lange træningsløb eller tager dit næste Asics sko mænd lyseblå maraton, Novablast vil give fremragende pude og overlegen hoppe over enhver afstand. Jeg er en løber, der elsker den høje pude, den høje responsfølelse, og jeg er begejstret for at føje ASICS Novablast til mit arsenal!

Novablast-skoen er også højere end de fleste løbestilarter, hvilket fremmer større komfort over længere afstande. Skos bløde mesh-designede overdel giver Asics novablast billigt online fremragende luftgennemstrømning, der holder dine fødder kølige under hele løbeturen. Derudover giver reflekterende detaljer ekstra synlighed under dårlige lysforhold. Sæt mere afkast i din skridt med den nye Novablast-løbesko, og oplev en jævn og let tur.

ASICS® NOVABLAST 100% autentisk til mænd :: Sæt massiv afvisning i hvert trin med den nye ASICS NovaBLAST-løbesko til mænd. Disse bløde, lette sko er designet med en fremdrivende "trampolin" -effekt og sidder højere fra jorden for at give varig komfort selv over lange afstande. Indbyggede reflekterende detaljer gør din NovaBLAST til et godt valg til svagt lys.

https://www.thesoleist.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)